Etiketter

torsdag den 16. juni 2011

Verdens bedste chokoladekage

Amerikansk chokoladekage som ikke fås bedre!

Smuldredej:
125 g mel
105 g brun farin
1/2 tsk. kanel
90 g koldt smør
140 g hakket chokolade

Dej:
235 g mel
60 g kartoffelmel
60 g kakao
1 tsk. bagepulver
1 tsk. natron
125 g smør
250 g sukker
3 store æg
315 g creme fraiche
1½ tsk. vanilie essence

Jeg havde ikke nok creme fraiche, så jeg brugte vanilieyogurt fra Cheasy og det blev kagen bestemt ikke dårligere af.

Bland smuldredejen ved at gnide det mellem fingrene indtil det danner store krummer. Bland den hakkede chokolade i og stil det til side.

Tag en skål og bland mel, kartoffelmel, kakao, bagepulver og natron.

I en anden skål piskes smør og sukker indtil det er luftigt. Tilsæt æggene et ad gangen og tilsæt derefter melblandingen ad 2-3 gange. Kom til sidst creme fraiche og vanilie essence i og pisk til det er ensartet.

Kom det i en bradepande (ca 23 x 33 cm) og fordel smuldredejen ovenpå.

Sæt det i ovnen ved 180 grader i ca. 40 min.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar