Jeg har valgt at springe over ugeplanen i denne uge. Vi skal have konfirmation St. Bededag så der er familie hjemme både fra USA og England. Så derfor går ugen med at spise sammen med dem, så det er ikke til at vide hvilke dage vi skal spise hjemme.
lørdag den 20. april 2013
tirsdag den 16. april 2013
Tacotærte
Denne her tacotærte har jeg fundet på www.newyorkerbyheart.blogspot.com. Den er supergod! Jeg tager den dovne version og bruger en købt tærtedej. Det smager fint og er sååååå meget nemmere. Jeg har ændret en smule i opskriften, så den passer til min families smagsløg.
Fyldet laves sådan her:
Fyld 1:
500 g hakket oksekød
1 pose tacokrydderi
1 løg, hakket
1 fed hvidløg, hakket
1½ vand
friskkværnet peber
Fyld 2:
2 tomater, hakket
1 rød peberfrugt, skåret i små tern
2 dl creme fraiche
4 spsk. mayonnaise
salt, friskkværnet peber
2 dl revet ost
Fyld 1:Svits kødet og tilsæt løg og lad det stege med, til det bliver blødt og begynder at tage farve. Kom hvidløg og tacokrydderi ved, rør godt rundt og tilsæt så vandet. Skru ned for varmen og lad det simre i ca. 5 minutter. Tag af varmen.
Fyld 2:
Kom peberfrugt og tomater i en skål. Tilsæt creme fraiche, mayonnaise, salt, friskkværnet peber og ost. Rør det hele godt sammen.
Fordel kødfyldet på tærtebunden. Fordel så fyld nr. 2 ovenpå, sæt i ovnen og bag i ca. 20-30 minutter, til tærten er gylden.
Fyldet laves sådan her:
Fyld 1:
500 g hakket oksekød
1 pose tacokrydderi
1 løg, hakket
1 fed hvidløg, hakket
1½ vand
friskkværnet peber
Fyld 2:
2 tomater, hakket
1 rød peberfrugt, skåret i små tern
2 dl creme fraiche
4 spsk. mayonnaise
salt, friskkværnet peber
2 dl revet ost
Fyld 1:Svits kødet og tilsæt løg og lad det stege med, til det bliver blødt og begynder at tage farve. Kom hvidløg og tacokrydderi ved, rør godt rundt og tilsæt så vandet. Skru ned for varmen og lad det simre i ca. 5 minutter. Tag af varmen.
Fyld 2:
Kom peberfrugt og tomater i en skål. Tilsæt creme fraiche, mayonnaise, salt, friskkværnet peber og ost. Rør det hele godt sammen.
Fordel kødfyldet på tærtebunden. Fordel så fyld nr. 2 ovenpå, sæt i ovnen og bag i ca. 20-30 minutter, til tærten er gylden.
Uge 16
Lørdag: Blomkålsgratin
Søndag: Lasagne og tomatsalat
Mandag: Rester af lasagne og blomkålsgratin
Tirsdag: Frikadeller, kartofler og råkostsalat
Onsdag: Tacotærte med grøn salat
Torsdag: Sandwich med kylling og bacon
Fredag: I byen
Søndag: Lasagne og tomatsalat
Mandag: Rester af lasagne og blomkålsgratin
Tirsdag: Frikadeller, kartofler og råkostsalat
Onsdag: Tacotærte med grøn salat
Torsdag: Sandwich med kylling og bacon
Fredag: I byen
Abonner på:
Opslag (Atom)