Det her er en opskrift fra Vægtkonsulenterne, som jeg har fået af en veninde. Jeg havde helt glemt den, men har genoplivet den til familiens glæde. Der bliver en god sovs til ris ud af det.
Kyllingebryst
Cola light
Ketchup
og krydderier efter smag. Jeg brugte frisk chili
Bland lige dele cola og ketchup. Jeg brugte 2½ dl af hver til 4 personer. Rør salt og evt. chili i.
Læg kyllingen i et ildfast fad og hæld blandingen over. Sæt det i ovnen ved 200 grader til kyllingen er gennemstegt. Ca. ½ time.
Server med ris og grønsager.
lørdag den 6. april 2013
Uge 15
Lørdag: I byen
Søndag: Karbonader med grønne bønner i tomatsovs
Mandag: Kartoffel/ærtesuppe
Tirsdag: I byen
Onsdag: Hjemmelavet forårsruller
Torsdag: Kylling i sur/sød sovs
Fredag: Hjemmelavet pizza
Søndag: Karbonader med grønne bønner i tomatsovs
Mandag: Kartoffel/ærtesuppe
Tirsdag: I byen
Onsdag: Hjemmelavet forårsruller
Torsdag: Kylling i sur/sød sovs
Fredag: Hjemmelavet pizza
søndag den 31. marts 2013
Uge 14
Lørdag: Fødselsdag
Søndag: Påskefrokost
Mandag: I byen
Tirsdag: Kylling i cola m/ris og broccoli
Onsdag: Tærte med grønsager
Torsdag: Toast
Fredag: Æggekage med pølser og bacon
Søndag: Påskefrokost
Mandag: I byen
Tirsdag: Kylling i cola m/ris og broccoli
Onsdag: Tærte med grønsager
Torsdag: Toast
Fredag: Æggekage med pølser og bacon
Abonner på:
Opslag (Atom)