Etiketter

lørdag den 6. april 2013

Kylling i cola

Det her er en opskrift fra Vægtkonsulenterne, som jeg har fået af en veninde. Jeg havde helt glemt den, men har genoplivet den til familiens glæde. Der bliver en god sovs til ris ud af det.

Kyllingebryst
Cola light
Ketchup
og krydderier efter smag. Jeg brugte frisk chili

Bland lige dele cola og ketchup. Jeg brugte 2½ dl af hver til 4 personer. Rør salt og evt. chili i.

Læg kyllingen i et ildfast fad og hæld blandingen over. Sæt det i ovnen ved 200 grader til kyllingen er gennemstegt. Ca. ½ time.

Server med ris og grønsager.

Uge 15

Lørdag: I byen

Søndag: Karbonader med grønne bønner i tomatsovs

Mandag: Kartoffel/ærtesuppe

Tirsdag: I byen

Onsdag: Hjemmelavet forårsruller

Torsdag: Kylling i sur/sød sovs

Fredag: Hjemmelavet pizza

søndag den 31. marts 2013

Uge 14

Lørdag: Fødselsdag

Søndag: Påskefrokost

Mandag: I byen

Tirsdag: Kylling i cola m/ris og broccoli

Onsdag: Tærte med grønsager

Torsdag: Toast

Fredag: Æggekage med pølser og bacon