Etiketter

tirsdag den 22. januar 2013

Tomatsuppe med tortillachips

Denne her suppe fik jeg oprindeligt serveret som en forret, men den kan også bruges som en hovedret. Så serverer jeg nemlig bare noget stegt kylling samt ris til. Så bliver den dejlig mættende.

Til 4 personer:
1 terning grønsagsbouillon
1 fint hakket løg
3 friske hakkede tomater
1 stor dåse tomatpuré
2 dåser flåede tomater
2½ dl madlavningsfløde
Chilipulver
Vand

Tortillachips

Kom de forskellige tomater, bouillon, løg og chilipulver i en gryde. Kog det i ca. 15 min. Tilsæt herefter fløden og vand (mængden afhænger af hvor tynd du vil have suppen) og kog yderligere nogle minutter. Smag til med salt og peber.

Når suppen er øst op i tallerken så knuses en håndfuld tortillachips henover.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar