Her er en lækker måde at spise grønne bønner på. Der kan både bruges frosne og friske bønner når det er sæson.
Steg et par fed hvidløg i olie til de er brune på alle sider. Tag dem op og smid ud.
Steg et hakket løg til løgene er bløde og tilsæt så bønner. Hæld en dåse flåede tomater i og krydr med salt.
Lad det koge under låg indtil alt vandet er forsvundet fra tomaterne.
søndag den 24. marts 2013
Uge 13
Lørdag: I byen
Søndag: Karbonander med grønne bønner i tomatsovs
Mandag: Mexikanske pandekager
Tirsdag: Spaghetti carbonara. Tilbehør: råkostsalat
Onsdag: Pita med falaffel
Torsdag: Skinke, flødekartofler og grøn salat
Fredag: I byen
Søndag: Karbonander med grønne bønner i tomatsovs
Mandag: Mexikanske pandekager
Tirsdag: Spaghetti carbonara. Tilbehør: råkostsalat
Onsdag: Pita med falaffel
Torsdag: Skinke, flødekartofler og grøn salat
Fredag: I byen
Abonner på:
Opslag (Atom)