Etiketter

lørdag den 21. februar 2015

Cup cakes

Denne opskrift er fra "Søndag". Der bliver 18 cup cakes ud af denne portion.


100 g smør
3 æg
225 g sukker
1 tsk. vaniljesukker
225 g sigtet mel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. revet skal fra øko appelsin eller citron (jeg brugte citron)
1½ dl appelsin- eller citronsaft (jeg brugte en blanding)


Smelt smørret og afkøl det lidt.
Pisk æg og sukker samen og rør vaniljesukker, smør, mel, bagepulver samt citronskal og appelsin- og citronsaft i. Hæld dejen i muffinsforme og bag ved 225 grader i 15-20 min.


"Frosting"
150 g hvid chokolade
150 g flødeost
1 tsk. vaniljesukker


Smelt chokoladen meget forsigtigt, evt. i microovn, og afkøl lidt. Rør flødeost og chokolade sammen med vaniljesukker og smør det oven på de afkølede cup cakes.