Lørdag: Stegt flæsk med persillesovs
Søndag: Emmas fødselsdag. Vi fik tærter, pastasalat, frikadeller og kylling med bacon
Mandag: Ude og spise
Tirsdag: Rester fra fødselsdag
Onsdag: På tur
Torsdag: Suppe med kylling og nudler
Fredag: I byen
tirsdag den 6. august 2013
Nemme skolerugbrød
Vi har fået en kæmpe stak "Hendes verden" og i nr. 34 fra 2011 faldt jeg over denne her opskrift. Og overskriften lyver ikke ... de er nemme.
(20 stk.)
25 g gær
7 dl kærnemælk
1 hvidtøl
1 spsk. salt
700 g groft rugmel
400 g hvedemel
Rør gæren ud i kærnemælken. Tilsæt øl, salt og halvdelen af rugmelet. Rør grundigt og tilsæt lidt efter lidt begge slags mel. Ælt eller rør til dejen er rigtig godt gennemæltet.
Lad det hæve under et klæde i ca. 2 timer.
Ælt dejen godt igennem og del den i to. Rul to lange tykke pølser og tryk dem lidt flade. Skær hver pølse i 10 stykker.
Bag ca. 20 min ved 200 grader.
(20 stk.)
25 g gær
7 dl kærnemælk
1 hvidtøl
1 spsk. salt
700 g groft rugmel
400 g hvedemel
Rør gæren ud i kærnemælken. Tilsæt øl, salt og halvdelen af rugmelet. Rør grundigt og tilsæt lidt efter lidt begge slags mel. Ælt eller rør til dejen er rigtig godt gennemæltet.
Lad det hæve under et klæde i ca. 2 timer.
Ælt dejen godt igennem og del den i to. Rul to lange tykke pølser og tryk dem lidt flade. Skær hver pølse i 10 stykker.
Bag ca. 20 min ved 200 grader.
Abonner på:
Opslag (Atom)