Etiketter

tirsdag den 2. august 2011

Kødsovs på den italienske måde

Dette er en rigtig god kødsovs til spaghetti og jo længere den koger jo bedre. Gerne 2 timer. De grøntsager der er nævnt her er et must, men jeg kommer ofte flere i (jeg tømmer gerne grøntsagsskuffen for f.eks. peber, champignon, squash og lign.).

500 g hakket oksekød
4 stængler blegselleri
4 gulerødder
1 løg
hvidløg / chilli
1 brik tomat passata (kan købes i de fleste supermarkeder)
Krydderurter (jeg bruger gerne timian, persille og salvie)

Hak grøntsager i en minihakker. Brun oksekødet og tilsæt grøntsagerne. Hæld tomat passataen over og lad det koge under låg ved svag varme, gerne 2 timer. Ca. 20 min inden det skal spises smages det til med krydderurterne samt salt og peber.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar