Etiketter

søndag den 27. oktober 2013

Kanelkrans

I Spis Bedre september 2011 har jeg fundet denne opskrift på en lækker kanelkrans.

2,5 dl mælk
25 g gær
420 g hvedemel
40 g sukker
1 tsk. kardemomme
75 g blødt smør

Fyld:
75 g blødt smør
85 g sukker
1 spsk. kanel

Lun mælken og rør gæren ud heri. Tilsæt mel, sukker og kardemomme og rør det sammen. Tilsæt det bløde smør og ælt ca.10 min. Lad det hæve 40 min.

Rul dejen ud til et rektangel på ca. 30 x 40 cm og smør fyldet på. Rul dejen sammen på den lange led og fold det til en krans på en bageplade. Klip dybe snit med en saks i dejen med ca. 5 cm mellemrum og fold det bagud rundt på hele kransen.

Pensl med æg og drys med perlesukker. Jeg havde ingen perlesukker så jeg har drysset med mandelflager.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar