Etiketter

fredag den 20. september 2013

Lækker chokoladekage

I Ude & Hjemme nr. 18 2012 er jeg faldet over den her skønne chokoladekage. Den er godt nok blød og lækker. Især med lidt is til!

Ca. 10 stk.

100 g mælkechokolade
150 g mørk chokolade
4 æg delt i blommer og hvide
100 g sukker
250 g smør
2½ dl. mandelmel
1 spsk. maizenamel

Smelt de to slags chokolade sammen med smørret.
Pisk æggeblommerne med sukker. Tilsæt chokolade/smør, mandelmel og maizenamel. Pisk æggehviderne helt stive og fold dem i dejen. Hæld dejen i en form (passer i en tærteform/springform) og bag den 35 min ved 160 grader.

Den falder lidt sammen når den bliver taget ud af ovnen, men det skal den. Den er meget blød men bliver fastere når den køler af. Drys den med  flormelis før servering.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar