Etiketter

torsdag den 7. februar 2013

Suppe med nudler og kylling

Den her opskrift er fra Spis Bedre marts 2012. Hold da op den var hurtig og nem. Det er ikke sidste gang vi får den.

Der er ingefær i opskriften ... Det havde jeg ikke lige, så det sprang jeg over, men det smager garanteret bedre med. Jeg kom også porrer i stedet for forårsløg. Porrerne kom jeg i sammen med gulerødderne.

Til 4 personer

4 stk kyllingebryst
4 cm ingefær
2 hønsebouillonterninger
400 g gulerødder
200 g æggenudler
3 spsk soya
1 bundt forårsløg

Steg kyllingen til den er gennemstegt. Skær det i mundrette stykker.
Imens kyllingen steger bringes 2 liter vand i kog med bouillonen. Hak ingefæren fint og tilsæt. Skær gulerødderne i skrå skiver og tilsæt sammen med nudlerne. Kog til nudlerne er møre. Smag til med soya. Skær forårsløgene i tynde skiver og drys over suppen sammen med kyllingen.

















Ingen kommentarer:

Send en kommentar