Etiketter

tirsdag den 8. januar 2013

Apple pie

Dette her er en rigtig amerikansk æbletærte og den er så nem. Mest fordi dejen er nem at rulle ud. Det er nemlig noget af det jeg hader mest ved at lave tærter ... Den umulige dej der ikke kan rulles ud. Derfor bruger jeg også denne dej, når jeg skal lave madtærter.

150 g margarine
250 g mel
5-7 spsk vand

Smuldr margarinen i melet og saml dejen med vandet. Stil den i køleskabet 1 times tid. Rul 2/3 delen af dejen ud til bund og fyld den med:

8 store æbler i både
3 spsk mel
250 g sukker
2 tsk kanel

Læg æblerne i først og det mel, sukker og kanel og drys det over.

Rul den resterende dej ud til låg og læg det over. Prik i det med en gaffel og smør med sammenpisket æg.

Bages ved 200 grader i 40 min.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar